Αλ. Τριανταφυλλίδης : “Φανταστικές κατηγορίες και κιτρινισμός από τη ΝΔ” (audio)

«Παραπολιτικά σχόλια για φανταστικά πράγματα και κιτρινισμό» χαρακτήρισε τις δηλώσεις της αντιπολίτευσης με αφορμή την κυβερνητική αποστολή που συνοδεύει τον πρωθυπουργό στην επίσκεψή του στην Πάρο– ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, μιλώντας στον 102 fm της ΕΡΤ3 και τους Ασπασία Βούζη και Βασίλη Πεκλάρη.

«Αποκαλύπτεται η γύμνια των πολιτικών επιχειρημάτων» σημείωσε και αναρωτήθηκε σχετικά με τον αριθμό των στελεχών που συνοδεύουν τον Αλέξη Τσίπα και τις ημέρες παραμονής τους στο νησί, «ποιοι 54; Έξι είναι. Ποιο τριήμερο; Έφυγε στις 11 και θα επιστρέψει στις οκτώ το απόγευμα».

Αναφερόμενος στις ευθύνες της προηγούμενης συγκυβέρνησης έκανε λόγο για «εγκλήματα». Μάλιστα, σχετικά με το θέμα της λίστας Λαγκάρντ υπογράμμισε ότι, ενώ ο κ. Βενιζέλος έλεγε πως η λίστα Λαγκάρντ δεν είναι αξιοποιήσιμη, η κυβέρνηση κατάφερε να εισπράξει μέχρι τώρα 810 εκατομμύρια ευρώ.

Παράλληλα, για το θέμα της Κοινής Υπουργικής Απόφασης με την οποία επαναχορηγείται το επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης στους ανασφάλιστους υπερήλικες, που κόπηκε το 2012, διευκρίνισε ότι μέσα στον Αύγουστο θα κληθούν απ΄ τον ΟΓΑ να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά τους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος