Κ. Χρυσόγονος : “Σημασία έχει η ποιότητα των νέων τηλεοπτικών σταθμών” (audio)

«Το τίμημα ξεπερνά και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις και προσδοκίες, σε μια πολύ δύσκολη εποχή να μπαίνουν λεφτά στα ταμεία», ανέφερε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος, προσθέτοντας ότι «εκείνο που έχει σημασία είναι τι θα προκύψει ως τελικό αποτέλεσμα σε σχέση με την ποιότητα των εκπομπών των νέων τηλεοπτικών σταθμών».
Μιλώντας στον 102fm της ΕΡΤ3 και τον Βασίλη Πεκλάρη, τόνισε παράλληλα ότι κατά την άποψή του «χρειάζεται μια συμπλήρωση του θεσμικού πλαισίου», «μια νέα ρύθμιση νυν και αεί», όπως χαρακτηριστικά είπε, ώστε να διασφαλίζεται ότι θα αναστέλλεται προσωρινά η ιδιότητα μελών διοικήσεων καναλιών σε βάρος των οποίων θα υπάρχουν σοβαρές ποινικές εκκρεμότητες κι αν υπάρξει καταδίκη τους να φθάνει μέχρι και σε ανάκληση άδειας του σταθμού.
Ερωτηθείς για την αντίδραση της ΝΔ στο θέμα και της διαφοροποιήσεις που καταγράφονται από την αρχική της θέση, απάντησε ότι «προφανώς δημιουργούνται τετελεσμένα γεγονότα και από πραγματική και από νομική άποψη. Η ΝΔ αντιπολίτευση είναι, και μάλιστα ελαφρώς… βουλιμική, θέλοντας την εξουσία εδώ και τώρα, ίσως μη αντιλαμβανόμενη ότι η εξουσία στα μνημονιακά χρόνια είναι κάτι δύσκολο».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος