Π. Χρηστίδης: “Δεν θα αποφευχθεί η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες” (audio)

Array

«Όλοι χθες είδαν έναν πρωθυπουργό που εμφανίστηκε ως εξωγήινος που πέφτει στην Ελλάδα. Προσπάθησε να παρουσιάσει το μαύρο, άσπρο. Με την αγωνία να πείσει ότι έχουν γίνει πράγματα, που όλοι οι Έλληνες ξέρουν ότι δεν έγιναν, αναγκάστηκε να κάνει μέχρι και τον σταυρό του». Μ΄ αυτόν τον τρόπο σχολίασε την τηλεοπτική συνέντευξη του πρωθυπουργού ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης μιλώντας στον 102 fm της ΕΡΤ3 και τους Ασπασία Βούζη και Βασίλη Πεκλάρη

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ την οποία απέδωσε στο ότι κάνει τα αντίθετα απ΄ ό,τι υποσχέθηκε, εκτίμησε ότι δε θα αποφευχθεί η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες και επανέλαβε ότι η καλύτερη επιλογή είναι η εθνική συνεννόηση, μετά τις εκλογές, καταλογίζοντας στους κυρίους Τσίπρα, Καμένο και Μητσοτάκη την ευθύνη για την έλλειψή συνεννόησης μεταξύ των κομμάτων. Χωρίς αυτή, όπως τόνισε, ο κόσμος συνεχώς θα φτωχοποιείται και η χώρα θα παραμένει σε κρίση.

Για την εσωκομματική ένταση στο ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι το Συνέδριο προκηρύχθηκε για να πουν όλοι την άποψή τους και να ληφθούν αποφάσεις για το παρόν και το μέλλον του κινήματος. Για τη Φώφη Γεννηματά υπογράμμισε πως «έχει δείξει ότι ξέρει να συνθέτει», ενώ για τις διαδικασίες του Συνεδρίου και τη συμμετοχή σε αυτό και άλλων πολιτικών δυνάμεων επεσήμανε: «Μπροστά μας έχουμε το Συνέδριο το οποίο είναι απολύτως ανοιχτό. Η πρόσκληση αφορά και το Ποτάμι, και την Ώρα Αποφάσεων και τους υπόλοιπους. Από το Γενάρη του 2016 ασταμάτητα επαναλαμβάνουμε την πρόσκλησή μας. Όποιος θέλει να είναι στη διαδικασία της Συνδιάσκεψης θα είναι».

Ερωτηθείς, τέλος, για τις σχέσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου με την ηγεσία του κόμματος, με αφορμή την απουσία του από τη χθεσινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, σημείωσε ότι η συγκεκριμένη συζήτηση αδικεί τον κ. Βενιζέλο. «Με την πορεία του έχει δείξει συγκεκριμένα πράγματα, δεν τον αφορά καθόλου η συζήτηση. Έχει ένα ρόλο πολύ συγκεκριμένο και το καταλαβαίνει ο λαός κάθε φορά που μιλά στη Βουλή» πρόσθεσε.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος