Χ. Ρώσσιος : ” Η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης έχει διασωθεί” (audio)

Αισιόδοξος ότι «η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης έχει διασωθεί» εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης Χρήστος Ρώσσιος, μιλώντας στον 102fm της ΕΡΤ3 και τον Γιώργο Μητράκη, προσθέτοντας ότι «από την ώρα που μπήκε σε εφαρμογή το σχέδιο αναδιάρθρωσης της εταιρίας άνοιξε και ο δρόμος για την οριστική επίλυση των προβλημάτων της. Το 2017 θα είναι μια πολύ ελπιδοφόρα χρονιά και για τη βιομηχανία και για την τευτλοπαραγωγή στην Ελλάδα», ανακοινώνοντας μάλιστα ότι ως το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας θα λειτουργήσει το εργοστάσιο στο Πλατύ Ημαθίας.

«Το ζήτημα είναι να φανούμε συνεπείς, ώστε την επόμενη χρονιά να καλλιεργηθούν πάνω από 100.000 στρέμματα για να λειτουργήσουμε και το εργοστάσιο των Σερρών», καθώς και να βελτιωθούν οι συνθήκες λειτουργίας των υπολοίπων εργοστασίων, τόνισε ο κ.Ρώσσιος.

Παράλληλα, ερωτηθείς για την αξιοποίηση των αστικών ακινήτων της εταιρίας τόνισε ότι, για κάποια ήδη έχουν ήδη υπάρξει «εκδηλώσεις ενδιαφέροντος» όπως για το κτίριο της οδού Κουντουριώτου, απέναντι από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, που, όπως είπε, ίσως μετατραπεί σε ξενοδοχείο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος