Συνελήφθη 24χρονος που μετέφερε παράνομα έντεκα αλλοδαπούς

11 άνδρες από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές στοιβαγμένοι μέσα σε αυτοκίνητο και το πορτ μπαγκάζ πλήρωσαν αδρά τον διακινητή τους που τους παρέλαβε από την ελληνοτουρκική μεθόριο με σκοπό να τους μεταφέρει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Λίγο έξω από την πόλη όμως αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης έκαναν σήμα για να σταματήσει για έλεγχο το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 24χρονος. Αυτός δε συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα.
Όπως είναι φυσικό ακολούθησε καταδίωξη και το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου. Ο οδηγός βγήκε από το αυτοκίνητο και άρχισε να τρέχει για να τον ακινητοποιήσουν λίγα μέτρα πιο κάτω οι αστυνομικοί. Ο διακινητής είναι ένας 24χρονος από τη Μολδαβία ο οποίος προέβαλε σθεναρή αντίσταση προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη.
Σε έρευνα που ακολούθησε, στο εσωτερικό του αυτοκινήτου βρέθηκαν οι 11 αλλοδαποί οι οποίοι και στερούνταν των απαραιτήτων εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια. Επιπλέον, κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι οι πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε το όχημα ήταν πλαστές ενώ στο εσωτερικό του εντοπίστηκαν οι γνήσιες.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΑΡΙΑ ΤΡΑΥΛΟΥ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος