Ημερίδα για τις κοινωνικές επιχειρήσεις στην Καλαμαριά

Array

Ημερίδα με θέμα τις κοινωνικές επιχειρήσεις διοργανώνει το Κέντρο Επιχειρηματικότητας ”Επιχειρείν” της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Καλαμαριάς (Κ.Ε.Δ.ΚΑ).

Η εκδήλωση διαχωρίζεται σε τρείς θεματικές ενότητες. Η πρώτη ενότητα  θα ασχοληθεί με το θεσμικό πλαίσιο των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων, πως αυτές λειτουργούν στην πράξη, καθώς επίσης  με  την εσωτερική λειτουργία τους αλλά και τα βασικά προβλήματά τους. Η δεύτερη ενότητα στοχεύει να παρουσιάσει θέματα ανάπτυξης και χρηματοδότησης που αφορούν την δημιουργία και τη στήριξη των Επιχειρήσεων, ενώ στην τρίτη θεματική θα αποτυπωθεί η επιχειρηματικότητα στο Δήμο Καλαμαριάς και οι Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις . Στο τέλος  της καθεμιάς ενότητας θα ακολουθεί συζήτηση. Τη συζήτηση θα συντονίζουν ο Αναπληρωτής Πρύτανης Οικονομικών του ΑΠΘ, Νικόλαος Βαρσακέλης και ο διευθυντής της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Χριστόδουλος Κουτσουλιάνος.

Η ημερίδα πραγματοποιείται την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου  από τις 5.30 το απόγευμα  μέχρι τις 9 το βράδυ, στο 1ο ΕΠΑ.Λ. Καλαμαριάς  σε συνεργασία με το Δίκτυο Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων ( ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ) Κεντρικής Μακεδονίας.  εντάσσεται στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας.

Η εγγραφή και η παρακολούθηση της ημερίδας είναι δωρεάν και στους συμμετέχοντες  θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος