Το κινητό πολυϊατρείο του Χαμόγελου του Παιδιού στο Κορδελιό

Το κινητό πολυϊατρείο «Ιπποκράτης» του Χαμόγελου του Παιδιού πρόκειται να φιλοξενηθεί από τον  δήμο Κορδελιού- Ευόσμου.

Το κινητό πολυϊατρείο, το οποίο στελεχώνεται από παιδίατρο, οδοντίατρο, οφθαλμίατρο και ωτορινολαρυγγολόγο, θα πραγματοποιήσει προληπτικούς ελέγχους σε παιδιά πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου μας, από την Τρίτη 16 Μαΐου, έως και Σάββατο 20 Μαΐου, από τις 8:30 π.μ. έως τις 4:30 μ.μ.

Το κινητό πολυϊατρείο θα σταθμεύσει στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης στο Κορδελιό (όπισθεν του Σκλαβενίτη), στην οποία θα αποκλειστεί η κυκλοφορία για την ασφάλεια των παιδιών.

Σε προληπτικό ιατρικό/οδοντιατρικό έλεγχο υποβάλλονται μόνο τα παιδιά που έχουν μαζί τους υπογεγραμμένο σχετικό έντυπο συγκατάθεσης από τους γονείς/ κηδεμόνες/ εκπαιδευτικούς.

Στα παιδιά που υποβάλλονται σε προληπτικό ιατρικό/οδοντιατρικό έλεγχο, παραδίδεται ατομικό δελτίο προληπτικού ελέγχου, προκειμένου οι γονείς/κηδεμόνες τους να λάβουν γνώση και οδηγίες για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων.

Το κινητό πολυϊατρείο θα δέχεται παιδιά από σχολεία με συνοδεία εκπαιδευτικού, από τις 8:30 π.μ. έως και τις 2 μ.μ., και από τις 2 μ.μ. έως τις 4:30 μ.μ. γονείς με παιδιά.

Το Χαμόγελο του Παιδιού, για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων των παιδιών θα τηρεί μόνο δελτίο με τα αποτελέσματα του προληπτικού ελέγχου, χωρίς τα προσωπικά δεδομένα των παιδιών και μόνο για στατιστικούς λόγους.

Τα σχολεία που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να επικοινωνούν για περισσότερες πληροφορίες με τον κ. Παναγιώτη Μωραΐτη στο 2310 558 505.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος