Κοινή κάθοδος ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και Οικολόγων Πράσινων στις εκλογές-Α. Τσίπρας: Είπαμε την αλήθεια (video)

Στην κοινή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία με τους Οικολόγους Πράσινους που θα γίνει στις 12.30 στο ξενοδοχείο «ΗΛΕΚΤΡΑ» (Μητροπόλεως 15), με αφορμή την κοινή κάθοδο στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, θα μιλήσει ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, αλλά και εκπρόσωποι των Οικολόγων Πράσινων.

Εν τω μεταξύ, σε μία συμβολική κίνηση ο πρωθυπουργός δίνοντας τέλος στο εμπάργκο που είχε αποφασίσει εδώ και έναν χρόνο ο ΣΥΡΙΖΑ στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, μίλησε για όλους και για όλα. Με έμφαση στον ειλικρινή πολιτικό λόγο ο Αλέξης Τσίπρας διαβεβαίωσε ότι σε κάθε στιγμή είπε την αλήθεια στον ελληνικό λαό, άσκησε δριμεία κριτική στη ΝΔ, στον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και στον ΣΚΑΪ για το κύμα διαμαρτυρίας, που καλλιέργησε με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών, καταλογίζοντας στην επικοινωνιακή εκστρατεία του σταθμού υποκρισία και πατριδοκαπηλεία, που δηλητηρίασε τον λαό και δίχασε του Έλληνες. Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πέτυχε στον βασικό του στόχο να βγει η χώρα από τα μνημόνια, αποδέχτηκε, ωστόσο, οτι “προσδοκία μεγάλης μερίδας των πολιτών ήταν αυτό να γίνει πιο γρήγορα και πιο αναίμακτα, κι αυτό ήταν το μήνυμα των ευρωεκλογών”.

Ο κ. Τσίπρας το βράδυ θα μιλήσει στην προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στην πλατεία Γεωργίου, στην Πάτρα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος