Μήνυμα Μητσοτάκη για τους “ήρωες πίσω από τις μάσκες”: Σας ευχαριστούμε για όλα

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με ανάρτησή του στο Twitter αναφέρει πως “Όλη η Ελλάδα ευγνωμονεί το υγειονομικό προσωπικό της χώρας, που με αυταπάρνηση δίνει τη δύσκολη μάχη κατά του κορονοϊού. Στους ήρωες πίσω από τις μάσκες: σας ευχαριστούμε για όλα”. Μήνυμα της Προέδρου της Δημοκρατίας Κ. Σακελλαροπούλου.

«Αφιερώνουμε την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας στις Ελληνίδες και στους Έλληνες επιστήμονες, ερευνητές, γιατρούς, νοσηλευτές και τραυματιοφορείς που δίνουν τη μάχη κατά του κορονοϊού εντός και εκτός Ελλάδας», τονίζει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, σε ανάρτησή της στο twitter.

Εξάλλου, τηλεδιάσκεψη με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αρμόδιο για την προώθηση του ευρωπαϊκού τρόπου ζωής, Μαργαρίτη Σχοινά, είχε σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας συζητήθηκαν οι πολύπλευρες επιπτώσεις της πανδημίας και οι στρατηγικές αντιμετώπισής τους, με συντονισμένες δράσεις και μέτρα για τη δυναμική επανεκκίνηση των οικονομιών. Σύμφωνα με πληροφορίες έγινε ιδιαίτερη αναφορά στην ανάγκη στήριξης του τουρισμού, που είναι ένας τομέα ιδιαίτερα κρίσιμος για την ελληνική οικονομία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος