Υπάλληλος μαχαίρωσε τον δήμαρχο Ελευσίνας που βρίσκεται εκτός κινδύνου (video)

Μέσα στο δημαρχείο της Ελευσίνας υπάλληλος που στην αρχή φερόταν ως πρώην συμβασιούχος μαχαίρωσε τον Δήμαρχο Ελευσίνας Γιώργο Τσουκαλά ο οποίος μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο και βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Συνελήφθη και κρατείται στο τμήμα Ασφαλείας Ελευσίνας 35χρονος, ο οποίος φέρεται ότι τραυμάτισε με μαχαίρι τον δήμαρχο Ελευσίνας Γιώργο Τσουκαλά.

Ο δήμαρχος Ελευσίνας, με δύο τραύματα στον μηρό, μεταφέρθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, καταδικάζει την επίθεση στον Δήμαρχο Ελευσίνας, Γιώργο Τσουκαλά, και εκφράζει τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση.

Ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, εκφράζει τη θλίψη αλλά και την απερίφραστη καταδίκη του για την επίθεση εναντίον του δημάρχου Ελευσίνας, Γιώργου Τσουκαλά, στο γραφείο του στον δήμο, και του εύχεται γρήγορη ανάρρωση.

Ο Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Αττικής Μάκης Βορίδης, δήλωσε:

«Καταδικάζουμε κατηγορηματικά την επίθεση εναντίον του Δημάρχου Ελευσίνας, στο πρόσωπο του οποίου τραυματίστηκε το σύνολο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Δημοκρατίας. Τέτοιες πράξεις είναι απολύτως αδικαιολόγητες και ως τέτοιες πρέπει να αντιμετωπίζονται από την Πολιτεία. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στο Δήμαρχο και καλούμε την Κυβέρνηση να ενεργήσει ώστε να διαφυλάξει την απρόσκοπτη και ασφαλή λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

O ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την επίθεση κατά του Δημάρχου Ελευσίνας, Γιώργου Τσουκαλά και του εύχεται ταχεία ανάρρωση.

“Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στο Δήμαρχο Ελευσίνας. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν εκφοβίζεται, ούτε εκβιάζεται, διεμηνυσε”,  ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος