Τη Δευτέρα 22 Ιουνίου απολογείται η κατηγορούμενη για την αρπαγή της ανήλικης (video)

Προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα ζήτησε και έλαβε η 33χρονη που κατηγορείται για την αρπαγή της ανήλικης στη Θεσσαλονίκη. Με κουκούλα στο κεφάλι και με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, η 33χρονη, πέρασε την πόρτα του ανακριτή στις 9 το πρωί της Παρασκευής.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο συνήγορός της, δεν αποδέχεται την κατηγορία της αρπαγής και του βιασμού, ενώ αντίθετα αποδέχεται την κατηγορία της ασέλγειας και των ναρκωτικών. Η 33χρονη ισχυρίζεται μέσω του δικηγόρου της πως πραγματική της πρόθεση ήταν να φροντίσει την ανήλικη και να την περιποιηθεί, ενώ υποστήριξε πως χορήγησε ηρεμιστικό στην 10χρονη γιατί ήταν ανήσυχη και ήθελε να τη βοηθήσει να κοιμηθεί.

Ομολόγησε κυνικά ότι έχει σεξουαλική προτίμηση στα ανήλικα παιδιά. Παραδέχτηκε ότι νάρκωσε την μικρή με ηρεμιστικά και κοκαΐνη και ότι ασέλγησε πάνω στο κορμί της. Λίγες ώρες όμως μετά την αρχική ομολογία, αρνείται ότι την απήγαγε, αρνείται ότι την θώπευσε και μέσω του δικηγόρου της, ζητά συγγνώμη. Αρνείται τις κατηγορίες της αρπαγής και του βιασμού, με συναίνεση της ανήλικης πήγαν στο σπίτι της.

Σε ότι αφορά την ασέλγεια, δήλωσε ότι την ώρα που την φρόντιζε, της άλλαξε ρούχα, την έκανε μπάνιο, της έβαλε σαμπουάν, σαπούνι ή λάδι, την άγγιξε και την χάιδεψε στο σώμα όπου χρειαζόταν. Καμία άλλη σεξουαλική πράξη.

Η χρήση των παραισθησιογόνων ουσιών έγινε για να ηρεμήσει η μικρή, είπε η 33χρονη, και υποστηρίζει ότι της έδωσε ένα Ζάναξ.

Η μεγάλη δημοσιότητα που πήρε η αρπαγή του παιδιού, ανάγκασε την 33χρονη να αφήσει ελεύθερο το παιδί, έπειτα από 44 ώρες. Η μικρή είπε στους αστυνομικούς, ότι της έκανε μακιγιάζ στο πρόσωπο με σκιές και κραγιόν και την έβγαζε φωτογραφίες.

Για να εξαφανίσει μάλιστα κάθε αποδεικτικό υλικό ενοχής, προσπάθησε να καταστρέψει το λάπτοπ της, το οποίο οι αστυνομικοί εντόπισαν, σπασμένο στα σκουπίδια και προσπαθούν να ανακτήσουν τα αρχεία. Οι αρχές εντόπισαν την 33χρονη στην Παραλία Κατερίνης και την συνέλαβαν μέσα σε ενοικιαζόμενο διαμέρισμα. Στο σπίτι της, βρέθηκαν χειροπέδες και ερωτικά βοηθήματα. Η 33χρονη, είχε πάνω της 7.000 ευρώ και οι Αρχές εξετάζουν πίσω την υπόθεση να κρύβεται κύκλωμα που χρησιμοποιεί ανήλικα ή διακίνηση πορνογραφικού υλικού.

Ρεπορτάζ: Χαρά Γιαννοπούλου

Πηγή: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος