Suddeutsche Zeitung: Γάλλοι μαθητές εναντίον Σόϊμπλε για την Ελλάδα

Αντιμέτωπος με την κριτική Γάλλων μαθητών για την στάση του απέναντι στην Ελλάδα βρέθηκε ο Γερμανός υπουργός οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόϊμπλε στο Παρίσι σύμφωνα με την Suddeutsche Zeitung

Ο κ. Σόϊμπλε, ο οποίος βρέθηκε στο γυμνάσιο Sciences Po, ένα από τα κορυφαία στη Γαλλία, στο περιθώριο του πρόσφατου Eurogroup στο Λουξεμβούργο, επρόκειτο να συζητήσει με τους μαθητές για το μέλλον της Ευρώπης.

Ομως, η συζήτηση επικεντρώθηκε στην Ελλάδα και την σημερινή κατάσταση στη Ευρώπη σύμφωνα με το δημοσίευμα. Οι μαθητές είδαν στο πρόσωπό του τον Γερμανό που ήθελε να πετάξει την Ελλάδα εκτός ευρώ και εκείνοn που ευθύνεται για πολλές αυτοκτονίες στη χώρα μας.

Μάλιστα, ο μαθητής που διατύπωσε την σχετική ερώτηση, χειροκροτήθηκε θερμά από τους υπόλοιπους μαθητές με τον κ. Σόϊμπλε να υπεραμύνεται των θέσεών του για τήρηση των κανόνων, εξηγώντας ότι το πρόβλημα της Ελλάδας προϋπήρχε της πρόσφατης κρίσης.

Ομως, η συζήτηση ανέδειξε το χάσμα γενεών που υπάρχει μεταξύ ηλικιωμένων Ευρωπαίων όπως ο 73χρονος κ. Σόϊμπλε και των νεότερων σύμφωνα με την Suddeutsche Zeitung.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος