Νεαρούς ομογενείς αθλητές του Μονάχου βράβευσε ο «Δορυφόρος του Μονάχου»

Την καθιερωμένη ετήσια τελετή βράβευσης για Ελληνόπουλα που διακρίθηκαν κυρίως στο χώρο του αθλητισμού διοργάνωσε την περασμένη Κυριακή η ομογενειακή ιστοσελίδα «Δορυφόρος του Μονάχου».

Στην τελετή τιμήθηκαν όλοι οι νέοι που διακρίθηκαν την τελευταία τριετία, καθώς τα τελευταία δύο χρόνια δεν πραγματοποιήθηκε η τελετή λόγω της πανδημίας. Συνολικά, βραβεύτηκαν 24 νέοι, μέλη της παροικίας, οι οποίοι κατόρθωσαν να ξεχωρίσουν με τις αθλητικές τους επιδόσεις. 

Την εκδήλωση υποστήριξαν  τα διοικητικά συμβούλια των Συλλόγων Γονέων Μονάχου και των ΤΕΓ (Τμήματα Ελληνικής Γλώσσας). Παραβρέθηκαν ο Γενικός Πρόξενος Μονάχου Βασίλειος Γκουλούσης, η Συντονίστρια Εκπαίδευσης Μονάχου  Ίριδα Μπέση , ο αρχιμανδρίτης Γεώργιος Σιώμος, η Πρόεδρος του ΠΑΛΛΑΔΙΟΥ Βασιλεία Τριάρχη και  εκπρόσωποι σχολικών επιτροπών. 

Η εκδήλωση πραγματοποιείται κάθε χρόνο το Δεκέμβριο, την ίδια μέρα με την φιλανθρωπική δράση συλλόγων και φορέων Μονάχου, πλην των τελευταίων δύο ετών λόγω πανδημίας. Με δεδομένο, άλλωστε, ότι δεν υπάρχει  εγγύηση  τι μπορεί να συμβεί φέτος τον Δεκέμβριο αποφασίστηκε να γίνει η εκδήλωση νωρίτερα.  

  • (Επιμέλεια Χρυσάνθη Φραντζεσκάκη, πηγή: Δορυφόρος Μονάχου)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος