Σε πορεία προς γενική συνέλευση και εκλογή οργάνων η Ελληνική Κοινότητα Μονάχου

Σε εσωτερικό έλεγχο αλλά και δημόσια διαδικασία συζήτησης για το μέλλον της προχωρεί η Ελληνική Κοινότητα Μονάχου κατά την τελευταία συνέλευση. Ειδικότερα, η συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα τη δημιουργία μιας επιτροπής μελών που θα προχωρήσει στην υλοποίηση συγκεκριμένων στόχων στο επόμενο χρονικό διάστημα. 

Στην τελευταία συνέλευση μελών αποφασίστηκε ομόφωνα η εκλογή μιας  επιτροπής μελών που θα υλοποιήσουν συγκεκριμένους στόχους μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της ομογενειακής ιστοσελίδας «Δορυφόρος», έργο της επιτροπής θα είναι να προχωρήσει  στον έλεγχο της οικονομικής κατάστασης της Κοινότητας και θα την παρουσιάσει στην επόμενη γενική συνέλευση μελών. Επιπλέον, θα πρέπει να οργανώσουν συναντήσεις, συσκέψεις, καθώς και  ημερίδα, με στόχο τη συζήτηση στην ευρύτερη κοινωνία του Μονάχου με θέμα “Ποιος ο ρόλος μιας Ελληνικής Κοινότητας το 2022 – τι Κοινότητα θέλουμε” 

Την επιτροπή που ψήφισε ομόφωνα η Γενική Συνέλευση απαρτίζουν οι ακόλουθοι: Άρης Παπαδημητρίου,  Δημήτριος Καραβίδας,  Ιωάννης Κουτουφάς, Μαίρη Μπολορίνου, Νίκη Κουτσομητοπούλου, Νικόλαος Παλάγκας, Παναγιώτης Μηχαηλίδης, Στέλιος Μανδαλενάκης και Σωτήριος Τσόκας. 

Όλες οι διεργασίες που θα καταλήξουν σε γενική συνέλευση και σε εκλογή οργάνων θα έχουν ολοκληρωθεί , το αργότερο, έως τέλος του έτους.   

  • (Επιμέλεια Χρυσάνθη Φραντζεσκάκη πηγή: Δορυφόρος Μονάχου)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος