Λασίθι: Προώθηση του γαστρονομικού τουρισμού παρουσία της Σ. Ζαχαράκη

Σε εκδηλώσεις προώθησης του γαστρονομικού τουρισμού της Κρήτης, θα βρεθούν αύριο Τετάρτη και την Πέμπτη στο Λασίθι, η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη και ο πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος, Αλέξανδρος Βασιλικός.

Λασίθι: Προώθηση του γαστρονομικού τουρισμού παρουσία της Σ. ΖαχαράκηΌπως αναφέρει το Επιμελητήριο, «ενόψει του ανοίγματος της τουριστικής περιόδου και λόγω του ότι προτεραιότητά μας είναι η προώθηση του τουρισμού και των τουριστικών προϊόντων, το ΞΕΕ προσκάλεσε την Atalya Ein Mor, η οποία βρίσκεται στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Κρήτη από τα τέλη Απριλίου με σκοπό την προώθηση των Ελληνικών Τουριστικών προϊόντων μέσω της Ελληνικής γαστρονομίας.  Όλο αυτό το εγχείρημα θα επικοινωνηθεί μέσω θεματικών γαστρονομικών ενοτήτων, σε παραδοσιακά χωρία της Κρήτης και με την συμμετοχή αξιόλογων συμμετεχόντων τόσο από το Ισραήλ όσο και από την Ελλάδα».

Αύριο Τετάρτη οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο χωριό Ορεινό, αφού προηγουμένως γίνουν τεστ για κορονοϊό στο Μακρύ Γιαλό.

Την Πέμπτη το πρωί και το μεσημέρι θα γίνει παρουσίαση προϊόντων ελαιολάδου και κρασιού στη Μονή Τοπλού και θα ακολουθήσει γεύμα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος