Αλεξανδρούπολη: ΟΛΑ στοχευμένες δράσεις για να γίνει ελκυστικό το λιμάνι

Το πλαίσιο εκείνο το οποίο θα περιλαμβάνει δραστηριότητες, όπως (κρουαζιέρα, σκάφη αναψυχής) ώστε να αναδειχθεί το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και να γίνει ελκυστικό αλλά και ανταγωνιστικό, συζήτησε εχτές η Διοίκηση του ΟΛΑ στη διάρκεια συνάντησης που είχε τόσο με το Επιμελητήριο του νομού (τμήμα, Εμπορικό, Τεχνικό οικονομικό) όσο και με τον περιφερειάρχη ΑΜΘ Γ. Παυλίδη .

Οι εκπρόσωποι των φορέων του Επιμελητηρίου δεσμευτήκαν για ένα συνεχή δίαυλο επικοινωνίας με την Διοίκηση του ΟΛΑ, ενώ ο περιφερειάρχης ΑΜΘ υποσχέθηκε στήριξη των προσπαθειών της Διοίκησης, ώστε κάποιες δράσεις και έργα να ενταχθούν σε προγράμματα.

«Η Διοίκηση του ΟΛΑ θεωρεί το λιμάνι αναπτυξιακό εργαλείο για την περιοχή,» σχολίασε σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Χρήστος Δούκας, υπογραμμίζοντας πως «η γνώμη, η συμβολή και η συνεργασία των φορέων της περιοχής αλλά και της τοπικής κοινωνίας είναι εντελώς απαραίτητη και είναι προϋπόθεση για να μπορέσουμε να αναδείξουμε το λιμάνι να παίξει τον ρόλο που μπορεί να παίξει τόσο σήμερα ,όσο και για το μέλλον.»

ΕΡΤ Ορεστιάδας
Σύνταξη:Όλγα Ορφανίδου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος