Αμανατίδης: «Θα αποκτήσουμε δύο με τρεις ποδοσφαιριστές»

Σύνοψη
  • Aenean commodo ligula eget dolor. Whereas recognition of the inherent dignity.
  • Integer tincidunt. Cras dapibus. Vivamus elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae, eleifend ac, enim.
  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

Το Σάββατο (14/10) ο Γιώργος Αμανατίδης έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο του Πανθρακικού, ο οποίος επικράτησε στο ΔΑΚ Κομοτηνής επί του Ποσειδώνα Νέας Μηχανιώνας με σκορ 2-0, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο πρώτο ημίχρονο ο αγώνας δεν είχε ιδιαίτερα καλό ρυθμό, καθώς υπήρξαν πολλές διακοπές κατά την διάρκεια του πρώτο 45λέπτου.  

Αξίζει να σημειωθεί πως τρία λεπτά πριν την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Βασίλης Αντωνιάδης δέχθηκε ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα, με αποτέλεσμα να σπάσει τον αστράγαλο του. Στην συνέχεια ο άτυχος ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, όπου και του τοποθετήθηκε γύψος. 

Στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ 57ο λεπτό, όταν ο Παυλίδης πήρε το ριμπάουτ, έπειτα από απόκρουση Τεντζέρη, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα με πλασέ για το 1-0. 

Οι «πράσινοι» συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό και στο 71’ ο διαιτητής έδειξε το σημείο της άσπρης βούλας, έπειτα από ανατροπή του Γιαννούση στον Κωσταρέλη. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Χρήστος Βάσκος, ο οποίος και δεν αστόχησε, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0. 

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο νέος προπονητής του Πανθρακικού, Γιώργος Αμανατίδης, προέβη δηλώσεις. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός αρχικά δήλωσε πως δεν είχε χρόνο, ώστε να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του, τονίζοντας πως σε διάστημα δύο ημερών προσπάθησε να περάσει κάποια στοιχεία του στους παίκτες. 

Ακόμη, είπε πως αν ο ίδιος έχτιζε την ομάδα, θα ήταν εντελώς διαφορετική. Ωστόσο, το έμψυχο δυναμικό που διαθέτει ο Πανθρακικός είναι αρκετά καλό, όμως υπογράμμισε πως σχεδιάζεται να ενισχυθεί το δυναμικό της ομάδας, με την απόκτηση  δύο με τριών ποδοσφαιριστών. 

Επίσης, σε ερώτηση σχετικά με την διεκδίκηση της ανόδου δήλωσε πως αυτός και οι παίκτες του θα προσπαθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις να κατακτήσει ο Πανθρακικός την άνοδο. Τέλος, ο κόουτς της θρακιώτικης ομάδας δήλωσε πως το σύνολο του θα παίζει το ποδόσφαιρο που θέλει σε 1,5 μήνα. 

Σύνταξη/ Ρεπορτάζ: Ακρίτας Καραγιαννίδης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος