Αξιωματούχοι από το Θιβέτ στον Περιφερειάρχη

Τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη επισκέφθηκε πολιτική αντιπροσωπεία του Θιβέτ με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρο της Περιφερειακής Επιτροπής της Λαϊκής Πολιτικής Συμβουλευτικής Διάσκεψης της Κίνας CPPCC, Jin Shixun.
Αξιωματούχοι από το Θιβέτ στον ΠεριφερειάρχηΗ αντιπροσωπεία της Λαϊκής Πολιτικής Συμβουλευτικής Διάσκεψης της Κίνας ενημέρωσε, για την κοινωνική, οικονομική ανάπτυξη του Θιβέτ και για το πλαίσιο ανάπτυξης των σχέσεων μεταξύ της Ελλάδας και της Κίνας.

Αξιωματούχοι από το Θιβέτ στον ΠεριφερειάρχηΟ κ. Αρναουτάκης για την επίσκεψη των Κινέζων αξιωματούχων ανέφερε: «Μετά την ενημέρωση που είχαμε από την Πρεσβεία της Κίνας στην Αθήνα δεχτήκαμε σήμερα την αντιπροσωπεία από το Θιβέτ. Οι αξιωματούχοι μας παρουσίασαν την σημερινή κοινωνική-οικονομική εικόνα του Θιβέτ, όπως επίσης ποιες προσπάθειες καταβάλλονται για την ανάπτυξη των σχέσεων Ελλάδας-Κίνας».

Στη συνάντηση στη Περιφέρεια συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Πιτσούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης, και οι Αντιπεριφερειάρχες, πρωτογενή τομέα, Θεανώ Βρέντζου Σκορδαλάκη και Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου, Καινοτομίας Αντίπας Σηφάκης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος