Χανιά: Διευκρινίσεις για δημοσιεύματα σχετικά με παρατυπίες σε άδειες οδήγησης

Η Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων εξέδωσε τη Δευτέρα, ανακοίνωση, με την οποία διευκρινίζει τα παρακάτω σε σχέση με πρόσφατα δημοσιεύματα που αφορούν στις άδειες οδήγησης:


«Η διαπίστωση παρατυπιών και παραβατικών συμπεριφορών κατά τις διαδικασίες έκδοσης αδειών οδήγησης δεν αφορά κατ’ ουδένα τρόπο τη Διεύθυνση Μεταφορών Π.Ε. Χανίων, όπως πρόδηλα προκύπτει από προσεκτική ανάγνωση των δημοσιευμάτων, τα οποία αναφέρονται αποκλειστικά σε συγκεκριμένη Υπηρεσία Μεταφορών άλλης Περιφέρειας.
Τουναντίον από τη διερεύνηση της υπόθεσης, όπως αναφέρεται στα δημοσιεύματα, προέκυψε ότι υποψήφιοι οδηγοί από τη συγκοινωνιακή μας περιοχή, που δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στις αυστηρές προβλεπόμενες διαδικασίες θεωρητικών και πρακτικών εξετάσεων που εφαρμόζει απαρέγκλιτα η Διεύθυνση Μεταφορών Π.Ε. Χανίων, ενδεχομένως προσέφυγαν στην εμπλεκόμενη Υπηρεσία.
Κατόπιν των ανωτέρω φρονούμε ότι εκ παραδρομής ενεπλάκη στα πρόσφατα δημοσιεύματα η Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Π.Ε. Χανίων».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος