Χανιά: Ελεύθερος ο 55χρονος μετά το πόρισμα του ιατροδικαστή

Ελεύθερος αφέθηκε ο 55χρονος άνδρας ο οποίος είχε συλληφθεί για την θανάσιμη συμπλοκή το βράδυ της Δευτέρας, σε καφενείο στο χωριό Κεφαλά στον Αποκόρωνα Χανίων, με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 72χρονου.

Ο Εισαγγελέας αποφάσισε να αφεθεί ελεύθερος, καθώς σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, ο θάνατος του 72χρονου οφείλεται σε μυοκαρδιοπάθεια μετά από επεισόδιο το οποίο υπέστη και δεν οφείλεται συμπερασματικά σε εγκληματική ενέργεια.

Ο ιατροδικαστής εντόπισε επιφανειακά χτυπήματα στο κεφάλι του 72χρονου, γεγονός το οποίο δείχνει ότι ο ηλικιωμένος συνεπλάκη στον καυγά και φέρει τραύματα ξυλοδαρμού, τα οποία αν και δεν προκάλεσαν άμεσα τον θάνατό του, ίσως να συνέβαλλαν στο καρδιακό επεισόδιο.

Ο 55χρονος συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χανίων, απαλλαγμένος από την κατηγορία της θανατηφόρας σωματικής βλάβης εξ’ αμελείας.

Η συμπλοκή είχε γίνει μεταξύ θαμώνων του καφενείου, οι οποίοι βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ο 72χρονος φέρεται να προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ηλικιωμένος δέχτηκε κάποιο σπρώξιμο από τον 55χρονο, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος χάνοντας τις αισθήσεις του και να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Βάμου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. – efsyn.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος