Ενημέρωση αγροτών – παραγωγών στο Δήμο Πλατανιά

Οι δράσεις του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης που πρόκειται να προκηρυχθούν στο επόμενο διάστημα μέσα από επιχορηγούμενα προγράμματα, για ενίσχυση και στήριξη αγροτών και για διάφορες δράσεις επεξεργασίας γεωργικών προϊόντων, παρουσιάστηκαν στη διάρκεια ενημερωτικής εκδήλωσης που πραγματοποίησε ο Δήμος Πλατανιά.

Ενημέρωση αγροτών – παραγωγών  στο Δήμο Πλατανιά

Ο δήμος Πλατανιά ενημερώνει ότι όποιος ενδιαφερόμενος δεν είχε την ευκαιρία να παρευρεθεί, μπορεί να απευθύνεται στο “Γραφείο Ενημέρωσης και Υποστήριξης Αγρότη” του Δήμου Πλατανιά, στο Δημοτικό Κατάστημα Βουκολιών. Πληροφορίες: Γιώργος Μοτάκης , τηλ 28243 40024.

Ενημέρωση αγροτών – παραγωγών  στο Δήμο Πλατανιά

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΠ κ Α.Καπνισάκης, η προϊσταμένη αγροτικών θεμάτων και εκπρόσωπος του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Χρύσα Χαριτάκη-Μακράκη, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων, εκπρόσωποι συνεταιρισμών και μεγάλος αριθμός αγροτών -παραγωγών.
Κατά τον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Μαλανδράκης, επεσήμανε την διαρκή προσπάθεια που κάνει ο Δήμος για την ουσιαστική ενημέρωση και καθοδήγηση των αγροτών, προκειμένου να παρακολουθούν τις εξελίξεις στο αγροτικό τομέα και να γνωρίσουν τα χρηματοδοτικά εργαλεία τα οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΠ καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους τόνισε ότι ήταν μια πρωτοβουλία της ΚΕΔΗΠ του Δήμου Πλατανιά και των Αγροτικών Συνεταιρισμών Παλαιών Ρουμάτων και Ζυμβραγού την οποία θέλησε ο Δήμος να επεκτείνει και να προβάλλει για να υπάρξει καλύτερη ενημέρωση και υποστήριξη των αγροτών σε θέματα που τους απασχολούν
Την εκδήλωση συντόνισε ο Γεωπόνος ΤΕ και υπεύθυνος του “Γραφείου Ενημέρωσης και Υποστήριξης Αγρότη Δ.Πλατανιά” , Μοτάκης Γιώργος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος