Χανιά: Ενίσχυση της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας με σύστημα πυρόσβεσης

Ένα πλήρες αντλητικό συγκρότημα τοποθετημένο σε όχημα 4×4, με δυνατότητες πυρόσβεσης, παραδόθηκε την Τρίτη 22 Ιουνίου, από την Αντιπεριφέρεια Χανίων στην Α’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Κρήτης και Δωδεκανήσου (ΑΚΟΚΔ).

Η ΑΚΟΚΔ έχει εκφράσει την επιθυμία να συνδράμει, κατά την αντιπυρική περίοδο, το έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών, στο πλαίσιο των καθημερινών περιπολιών που πραγματοποιούν οι θηροφύλακες στην Περιφερειακή Ενότητα καθ΄όλη την διάρκεια του 24ώρου. Για το σκοπό αυτό ομοσπονδιακοί θηροφύλακες εκπαιδεύτηκαν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την σωστή χρήση του συστήματος.

Το αντλητικό συγκρότημα παρέδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Νικόλαος Καλογερής στον Πρόεδρο της Α Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Κρήτης και Δωδεκανήσου κ. Γεώργιο Χαβαλεδάκη, παρουσία και του Τμηματάρχη Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Χανίων κ. Ιωάννη Βερυκοκίδη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης , ευχαρίστησε τις κυνηγετικές οργανώσεις και τα μέλη τους για τις υπηρεσίες που προσφέρουν εθελοντικά για την καταπολέμηση της λαθροθηρίας και την προστασία της άγριας ζωής.

 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος