Χανιά: «Επίθεση» σε Γ. Σαρρή από Ν. Αγγελάκη

Σκληρή κριτική στον επικεφαλής της μειοψηφίας στο Δήμο Χανίων Γιάννη Σαρρή, ασκεί με ανακοίνωσή της η Δημοτική Σύμβουλος της παράταξης του Μανώλη Σκουλάκη Νάνσυ Αγγελάκη.

Στην ανακοίνωση η κ. Αγγελάκη κατηγορεί τον κ. Σαρρή για «συναλλαγή» στη διάρκεια των προηγούμενων εκλογών με αποτέλεσμα την ανάδειξη του Τάσου Βάμβουκα, ενώ αποκαλεί την παράταξη του κ. Σαρρή «δεκανίκι» της δημοτικής αρχής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά τον κ. Βάμβουκα, και ο κ. Σαρρής, βλέπει τελευταία “φαντάσματα” και “εχθρούς” και, προχωρώντας ακόμα περισσότερο, ονειρεύεται δολοπλοκίες, τεχνάσματα, εκτοπισμούς και υπόγειες “συναλλαγές”.

Δεν θα εισέλθουμε στην διαδικασία να θυμίσουμε δικούς του τρόπους “συναλλαγής”, που αποδεικνύουν ότι τελικά η παράταξή του αποτελεί “δεκανίκι” του κ. Βάμβουκα και της δημοτικής αρχής. Εμείς πορευόμαστε πάντα με βάση την νομοθεσία που διέπει τους κανονισμούς λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου και έτσι θα συνεχίσουμε. Με γνώμονα την επίλυση των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας και αξιοποιώντας με την συμμετοχή στις Επιτροπές του Δήμου Χανίων, την δυναμική της παράταξής μας. Καταγγελίες όπως εκείνες τις οποίες εξαπέλυσε, του τις επιστρέφουμε, γιατί δεν μας αφορούν».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος