Χανιά: Ολοκληρώθηκαν οι εξωτερικές εργασίες στο θέατρο «Δημήτρης Βλησίδης» – Ξεκινά η αποκατάσταση στο εσωτερικό

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης του εξωτερικού χώρου του θεάτρου “Δημήτρης Βλησίδης” στο Κουμ Καπί, με στόχο τη θωράκιση του θεάτρου από την υγρασία.

Χανιά: Ολοκληρώθηκαν οι εξωτερικές εργασίες στο θέατρο «Δημήτρης Βλησίδης» – Ξεκινά η αποκατάσταση στο εσωτερικό Χανιά: Ολοκληρώθηκαν οι εξωτερικές εργασίες στο θέατρο «Δημήτρης Βλησίδης» – Ξεκινά η αποκατάσταση στο εσωτερικό Χανιά: Ολοκληρώθηκαν οι εξωτερικές εργασίες στο θέατρο «Δημήτρης Βλησίδης» – Ξεκινά η αποκατάσταση στο εσωτερικό

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Χανίων, Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.-Κ.Α.Μ. που έχει αναλάβει τη διαχείριση, τονίζει σε σχετική ανακοίνωση ότι οι εργασίες περιελάμβαναν τη μόνωση του κτιρίου εξωτερικά και περιμετρικά, μόνωση και στήριξη της οροφής με νέα υλικά και αισθητική αναμόρφωση. Πλέον, η αποκατάσταση θα επεκταθεί στο εσωτερικό του θεάτρου, όπου θα επισκευαστούν οι φθορές του κτιρίου, θα τοποθετηθεί εκ νέου κλιματισμός, θα αντικατασταθεί ο ηλεκτρολογικός εξοπλισμός, και θα γίνουν διάφορες άλλες απαραίτητες εργασίες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος