Χανιά. Πρόταση του Βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Διγαλάκη για ίδρυση Πρότυπου Λυκείου

Την ίδρυση Πρότυπου Λυκείου Χανίων συνεργαζόμενου με το Πολυτεχνείο Κρήτης προτείνει ο βουλευτής Χανίων της Ν.Δ., Βασίλης Διγαλάκης, με επιστολή του προς τον πρύτανη, καθηγητή Ευάγγελο Διαμαντόπουλο και τα μέλη της Συγκλήτου του ιδρύματος, την οποία κοινοποιεί στον πρόεδρο και τον αναπληρωτή πρόεδρο της Περιφερειακής Επιτροπής Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων Κρήτης, καθηγητή Σπυρίδωνα Αναστασιάδη και καθηγητή Γεώργιο Καρυστινό αντίστοιχα, καθώς και στον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων, Εμμανουήλ Τζανάκη.
Ο Βουλευτής Χανίων της ΝΔ τονίζει ότι «η ίδρυση Πρότυπου Λυκείου σε έκταση του Πολυτεχνείου Κρήτης, σε συνδυασμό με τη δυνατότητα συνεργασίας του Πολυτεχνείου και με το Πειραματικό Γυμνάσιο Χανίων, δεδομένου ότι δύο μέλη ΔΕΠ του Ιδρύματος ηγούνται του Επιστημονικού Εποπτικού Συμβουλίου του τελευταίου, θα ενισχύσει τη σύνδεση του Πολυτεχνείου Κρήτης με την τοπική κοινωνία και την προσφορά του σε αυτήν, με έμφαση στο νευραλγικό τομέα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης».

Ο κ. Διγαλάκης και ζητά από τον Πρύτανη και τη Σύγκλητο να εξετάσουν και το ενδεχόμενο της προσωρινής στέγασης του Πρότυπου Λυκείου έως την ανέγερσή του σε υφιστάμενες εγκαταστάσεις του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος