Χανιά: Σε έγκλημα αποδίδει τον θάνατο του 74χρονου Βρετανού η οικογένειά του γράφει η “The Sun”

Μεγάλη δημοσιότητα έχει πάρει στην Αγγλία ο θάνατος του 74χρονου Βρετανού ο οποίος βρέθηκε δίπλα στο βυθισμένο σκάφος του την Κυριακή στη Σούδα Χανιων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Daily Mail», ο άνδρας βρέθηκε δεμένος στο ιστιοφόρο του, γεγονός που οδηγεί την οικογένειά του στην πεποίθηση πως ο θάνατός του δεν ήταν ατύχημα. Ειδικότερα, το ένα του χέρι ήταν δεμένο στο κατάστρωμα.

Όπως ανέφεραν μέλη της οικογενείας του στη Βρετανική «The Sun», υπάρχει ο φόβος πως ο θάνατός του 74χρονου σχετίζεται με διενέξεις σχετικές με περιουσιακά στοιχεία. Μάλιστα, όπως αναφέρει η «Daily Mail», επικαλούμενη τη «The Sun», το Λιμενικό Σώμα, το οποίο έχει αναλάβει τη διενέργεια της προανάκρισης, εξετάζει την πιθανότητα εγκλήματος, αναφορικά με το θάνατο του 74χρονου.

Την ίδια στιγμή, ο δύτης Θρασύβουλος Χειλουδάκης, που μετέφερε το πτώμα του 74χρονου Βρετανού στην ακτή, μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα , ανέφερε πως ο άνδρας δεν είχε τραυματισμούς στο σώμα του και πως το ιστιοφόρο του ήταν σε καλή κατάσταση, ενώ, την ημέρα της βύθισης του ιστιοφόρου, ο καιρός ήταν καλός. Σύμφωνα ωστόσο με το πόρισμα του ιατροδικαστή Παναγιώτη Μυλωνάκη, ο θάνατος οφείλεται σε πνιγμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αρχές έχουν σφραγίσει τα δύο σπίτια που είχε στην ιδιοκτησία του ο εκλιπών, στον Δήμο Αποκορώνου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος