Χανιά: Σήμερα αναχωρούν οι Σκανδιναβοί

Array

Το  βράδυ αναχωρούν από τα Χανιά οι 500 περίπου Σκανδιναβοί που «καθηλώθηκαν» χθες στο αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης», μετά την αιφνιδιαστική ανακοίνωση πτώχευσης της  Primera Air και πιο συγκεκριμένα των Primera Air Nordic και Primera Air Scandinavia.

Η εταιρεία πραγματοποιούσε πτήσεις στα Χανιά κάθε Δευτέρα και Παρασκευή.

Σύμφωνα με τα νεότερα δεδομένα,  τις τρεις πτήσεις που δεν αναχώρησαν μέχρι τα μεσάνυχτα οπότε και τέθηκε σε ισχύ η πτώχευση της αεροπορικής εταιρείας, μπλόκαρε με ασφαλιστικά μέτρα κατά της  Primera Air η Pandair, διεκδικώντας την καταβολή των οφειλών της προς πτώχευση εταιρείας.

Σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση του ιδιοκτήτη της Pandair κ. Παντελίδη, η σκανδιναβική εταιρεία είχε οφειλές περίπου 480.00 Ευρώ.

Η Fraport δηλώνει ανεπίσημα ότι δεν είχε καμιά ανάμιξη στην υπόθεση ούτε και πρόθεση να καθηλώσει τις συγκριμένες πτήσεις, αφού αυτό είναι ένα θέμα που αφορά την Pandair και την υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

Πάντως, η πτήσεις θα συνεχιστούν κανονικά τόσο φέτος όσο και του χρόνου, αφού ήδη υπάρχει συμφωνία με τις εταιρίες JetTime και Norwegian που θα εκτελούν τις πτήσεις προς όλους τους ελληνικούς προορισμούς.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος