Χανιά: Συνάντηση από την “Πρωτοβουλία Αντίστασης” στο Π.Ε.Φ. για τη διοργάνωση αντιπολεμικής κινητοποίησης

Κάλεσμα σε ανοικτή σύσκεψη για διοργάνωση αντιπολεμικής αντιιμπεριαλιστικής κινητοποίησης, απευθύνει η Πρωτοβουλία Αντίστασης Χανίων. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη στις έξι το απόγευμα στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των Λαών.

Όπως τονίζεται στο σχετικό κάλεσμα: “Τα 18 Rafale γίναν 24 και 10 μέρες μετά υπογράφεται νέα αγορά φρεγατών από τη βιομηχανία πολέμου της Γαλλίας. Από δίπλα η «συμφωνία αμοιβαίας αμυντικής συνδρομής» που εμπλέκει τη χώρα στις επεμβάσεις των Γάλλων ιμπεριαλιστών που πυκνώνουν στην Αφρική, αλλά και στη νοτιοανατολική Μεσόγειο και ευρύτερα… Η νέα συμφωνία (πενταετής ή αορίστου χρόνου) προβλέπει νέα επέκταση στη Σούδα και νέες βάσεις στη Βόρεια Ελλάδα με σαφή αντιρωσική χρήση πράγμα που, όπως ήδη έχει επισημανθεί από τους Ρώσους ιμπεριαλιστές, βάζει τη χώρα μας στο στόχαστρό τους. Οι νέες δίδυμες συμφωνίες με ΗΠΑ- Γαλλία κάθε άλλο παρά λειτουργούν αποτρεπτικά για τον πόλεμο, κάθε άλλο παρά είναι υπέρ της ειρήνης στην περιοχή. Αυτοί οι ισχυρισμοί εκπορεύονται από τη ντόπια πλουτοκρατία και στοχεύουν στην καλλιέργεια εθνικισμού , μιλιταρισμού, την αποδοχή της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης και στον πολιτικό και ιδεολογικό αφοπλισμό των εργαζόμενων και της νεολαίας…

ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ

  • ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ

  • ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ

  • ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ

Προτείνουμε διαδήλωση τις μέρες της επίσκεψης που γίνεται με επίδικο τη νέα συμφωνία για τις βάσεις του Δένδια στις ΗΠΑ και σ’ αυτή την κατεύθυνση ανοικτή σύσκεψη την Τετάρτη 6 Οκτώβρη στις 6.00 μ.μ. στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των Λαών”.

Το μέλος της Πρωτοβουλίας Αντίστασης, Γιάννης Περράκης, μίλησε σήμερα στην ΕΡΤ Χανίων:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος