Σύσκεψη για την αντιπυρική προστασία του Αποκόρωνα

Συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αποκορώνου, πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα στις Βρύσες, με θέμα τον σχεδιασμό των δράσεων εν όψει της αντιπυρικής περιόδου 2018.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Αποκορώνου Χαράλαμπος Κουκιανάκης, ο προϊστάμενος του τμήματος Πολιτικής Προστασίας ΠΕ Χανίων, Γιάννης Βερυκοκίδης, υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου, εκπρόσωποι της αστυνομίας και της Πυροσβεστικής. Όπως τονίστηκε, φέτος από το Δήμο ξεκινούν εγκαίρως οι προετοιμασίες για να υπάρξειμια άρτια και οργανωμένη αντιπυρική περίοδος με πρωταρχικό στόχο τ’ αποτελέσματα της φετινής περιόδου να είναι καλύτερα από των προηγούμενων ετών.

Ο Δήμαρχος τόνισε πως διαπιστώθηκε ετοιμότητα και συνεργασία όλων των φορέων, πράγμα το οποίο διαχρονικά γίνεται. Και κάλεσε όλους τους πολίτες του Αποκόρωνα να συνταχθούν στον κοινό αγώνα για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, της περιουσίας των κατοίκων και την υγεία όλων.

Ο εκπρόσωπος της Π.Υ. Βρυσών κ. Περδίκης, μεταξύ των άλλων ανέφερε ότι στον Αποκορώνα έχουμε επάρκεια υδροστομίων. Πρόκειται για μια αυξημένου κινδύνου χρονιά αφού μέχρι τώρα έχουν γίνει 45 δικογραφίες, ενώ πέρυσι είχαμε 52 σε όλη τη χρονιά.

Ακόμη, όπως είπε, η Π.Υ. έχει επάρκεια προσωπικού με την πρόσληψη 3 ατόμων και την μονιμοποίηση των πενταετών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος