Χανιά: Θετικός στον κορονοϊό εργαζόμενος στο Δήμο Πλατανιά

Θετικός στον κορονοϊό γνωστοποίησε ότι είναι υπάλληλος στον Δήμο Πλατανιά, μετά από το σχετικό τεστ στο οποίο υποβλήθηκε.

Έτσι, οι υπηρεσίες του Δήμου στο Γεράνι θα παραμείνουν σήμερα Τρίτη κλειστές, προκειμένου να γίνει απολύμανση των χώρων. Την Τετάρτη 17 Μαρτίου οι συναλλαγές με το κοινό θα πραγματοποιούνται μόνο τηλεφωνικά ή με ραντεβού για απολύτως αναγκαία ζητήματα, με το προσωπικό που προβλέπεται.

Σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ Χανίων ο Δήμαρχος Πλατανιά ανακοίνωσε ότι την Παρασκευή, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιήσουν μαζικά, δωρεάν, rapid test στο κλειστό γήπεδο.

Η ανακοίνωση του δήμου Πλατανιά:

“Έπειτα από ενημέρωση που είχαμε από υπάλληλο του Δήμου Πλατανιά, ότι τεστ που πραγματοποίησε βρέθηκε θετικό στον ιό COVID 19 και αν και δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση, από τον ΕΟΔΥ, οι Υπηρεσίες του Δήμου στο Γεράνι την Τρίτη 16 Μαρτίου θα παραμείνουν κλειστές ώστε να γίνει απολύμανση για προληπτικούς λόγους.
Την Τετάρτη 17 Μαρτίου οι συναλλαγές με το κοινό θα πραγματοποιούνται μόνο τηλεφωνικά ή με ραντεβού για απολύτως αναγκαία ζητήματα, με το προσωπικό που προβλέπεται.
Τις επόμενες μέρες, ο Δήμος Πλατανιά, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, θα πραγματοποιήσουν τεστ ανίχνευσης COVID 19 για τους υπαλλήλους αλλά και για το κοινό, σε ημερομηνίες και χώρο που θα ανακοινωθούν”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος