Χανιά: Υπεγράφη η σύμβαση για το Βιολογικό της Γεωργιούπολης

Υπεγράφη στο Δήμο Αποκορώνου Χανίων από τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη η σύμβαση του έργου “Αποχέτευση Γεωργιούπολης και της ευρύτερης περιοχής”, προϋπολογισμού μελέτης 12.500.000,00 ευρώ, ενώ ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου είναι 26.215.493,74 €.
Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα περιβαλλοντικά έργα που έχει ενταχθεί και χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Κρήτη 2014-2020”, το οποίο στο παρελθόν είχε αρχικά ενταχθεί σε πρόγραμμα του αρμόδιου υπουργείου Περιβάλλοντος και στην συνέχεια απεντάχθηκε.

Το έργο, όπως χαρακτηριστικά είπε ο Δήμαρχος Χαράλαμπος Κουκιανάκης “ευτυχώς σώθηκε με την παρέμβαση του Περιφερειάρχη μας Σταύρου Αρναουτάκη που πήρε επάνω του το έργο και το ενέταξε στο Επιχειρησιακό Περιφερειακό Πρόγραμμα Κρήτης”.

Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί σε ένα χρόνο και όπως ανέφεραν Περιφερειάρχης, Δήμαρχος, ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Χανίων, το συγκεκριμένο έργο θα συμβάλει αποτελεσματικά στην περιβαλλοντική προστασία και στην οικονομική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής που αριθμεί 30.000 πολίτες, ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις και επιχειρήσεις.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος