Χανιά: Ζητείται ανθρωπιά για την υιοθεσία πέντε κουταβιών

Προσπάθειες ώστε να βρεθούν ευαισθητοποιημένοι πολίτες και να υιοθετήσουν πέντε κουτάβια καταβάλλει ο Σύλλογος «Προστασία των Ζώων», μετά την παράσυρση και εγκατάλειψη της αδέσποτης μητέρας τους στη λεωφόρο Σούδας, το βράδυ της Τρίτης.

Χανιά: Ζητείται ανθρωπιά για την υιοθεσία πέντε κουταβιών

Περίοικοι είδαν την τραυματισμένη σκυλίτσα να σέρνεται κάτω από ένα αυτοκίνητο και, στη συνέχεια σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συλλόγου, έψαξαν και βρήκαν τα πέντε κουτάβια της, που μόλις έχουν ανοίξει τα ματάκια τους και δόθηκαν πρώτες βοήθειες τηλεφωνικά από κτηνίατρο και της χορηγήθηκαν παυσίπονα.

Χανιά: Ζητείται ανθρωπιά για την υιοθεσία πέντε κουταβιών

Η σκυλίτσα μεταφέρθηκε χθες από εθελοντή σε κτηνιατρείο, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα στο Θ10 θωρακικό σπόνδυλο και -ακόμα και αν μεταφερθεί άμεσα στην Αθήνα για χειρουργείο σπονδυλοδεσίας-έχει ελάχιστες πιθανότητες να περπατήσει.

Τα κουταβάκια δε θα επιβιώσουν μόνα τους στο κρύο, ακόμα και αν ταΐζονται, το κτηνιατρείο δέχτηκε να τα φιλοξενήσει προσωρινά μαζί με τη μαμά τους, αλλά πρέπει να βρεθούν φροντιστές για να τα φιλοξενήσουν μέχρι να μπορούν να τρώνε μόνα τους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος