Συναντήσεις Περιφερειάρχη με Δημάρχους Σητείας – Κανδάνου

Διαδοχικές συναντήσεις είχε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης για θέματα υποδομών-ανάπτυξης με τους Δημάρχους Σητείας Θόδωρα Πατεράκη και Κανδάνου-Σελίνου Αντώνη Περράκη.

Συναντήσεις Περιφερειάρχη με Δημάρχους Σητείας – ΚανδάνουΣτη συνάντηση, ο κ. Αρναουτάκης με τον Δήμαρχο Σητείας Θόδωρα Πατεράκη συζήτησε την υλοποίηση του προγράμματος Ολοκληρωμένων Χωρικών Παρεμβάσεων που αφορά σε δράσεις-παρεμβάσεις στο Γεωπάρκο Σητείας και που πρόκειται να χρηματοδοτηθούν από το ΠΕΠ Κρήτης. Επίσης ο Περιφερειάρχης και ο Δήμαρχος Σητείας εξέτασαν θέματα αθλητικών υποδομών, όπως η ολοκλήρωση του γηπέδου Σητείας και η χρηματοδότηση για την τοποθέτηση χλοοτάπητα στο γήπεδο «Χαντρά», ο ολοκληρωμένος αναπτυξιακός σχεδιασμός που προωθεί η δημοτική αρχή σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης.

Με τον Δήμαρχο Κανδάνου-Σελίνου

Ο Περιφερειάρχης στη συνάντησή του με τον Δήμαρχο Κανδάνου-Σελίνου Αντώνη Περράκη παρουσία του αντιδημάρχου Γιώργου Βακάκη συζήτησαν συνολικά τα θέματα αθλητικών υποδομών του δήμου και η δυνατότητα χρηματοδότησης.
Τέλος ο Περιφερειάρχης και Δήμαρχος, εξέτασαν το ζήτημα για την χρηματοδότηση αποκατάστασης του τμήματος του Φρουρίου Φορτέτσας στην Παλαιόχωρα και ο βιολογικός της Σούγιας αναφορικά με την περιβαλλοντική αδειοδότηση και την ανάπλαση του οικισμού.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος