Ένοχος ξανά ο Ν. Σειραγάκης – 401 χρόνια κάθειρξη

Ομόφωνα ένοχος κρίθηκε εκ νέου ο γυμναστής από το Ρέθυμνο Νίκος Σειραγάκης. Ένοχος ξανά ο Ν. Σειραγάκης – 401 χρόνια κάθειρξηΣτην απολογία του αμφισβήτησε τα γεγονότα ως προς την κατάσταση στην οποία συνελήφθη ενώ μίλησε ξανά για «διαστρέβλωση της αλήθειας» σχετικά με τις ασελγείς πράξεις του εις βάρος 36 παιδιών της ομάδας μπάσκετ του ΑΓΟ Ρεθύμνου.

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πειραιά απέρριψε το αίτημα για αναγνώριση του ελαφρυντικού του πρότερου έντιμου βίου.

Πρωτόδικα ο Σειραγάκης έχει καταδικαστεί ξανά σε 401 χρόνια κάθειρξη για ασελγείς πράξεις σε 36 παιδιά-αθλητές της ομάδας μπάσκετ του Ρεθύμνου.

Η δίκη ολοκληρώθηκε στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο του Πειραιά, κεκλεισμένων των θυρών για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των παιδιών και των οικογενειών τους.

Κατά τις προηγούμενες ημέρες της δίκης ο Σειραγάκης είχε επιμείνει στον ισχυρισμό του πως οι πράξεις του έγιναν με τη θέληση των παιδιών και πως ήταν μέρος μιας τελετής μύησης που ακολουθούσαν όλοι οι αθλητές.

Η τελική ποινή όπως και η αρχική συγχωνεύεται στα 220 χρόνια, από τα οποία συνολικά θα εκτίσει τα 25. Ο Σειραγάκης βρίσκεται ήδη πέντε χρόνια στη φυλακή, όπου και επέστρεψε μετά την έκδοση της απόφασης. – efsyn.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος