Ν. Αγγελάκη: Η δημοτική αρχή δίνει ψευδή στοιχεία

“Με αφορμή τον Ισολογισμό του 2015 της Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.- Κ.Α.Μ, ο οποίος ήρθε προς συζήτηση στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο, ο κ. Βάμβουκας και η Δημοτική Αρχή, επιχειρούν να συγκαλύψουν την «αταξία» και την «κακοδιαχείριση» στην Επιχείρηση, επί Διοικήσεώς τους”, απαντά καυστικά στη Δημοτική αρχή Χανίων η πρώην Πρόεδρος του Οργανισμού και Δημοτική Σύμβουλος Νάνσυ Αγγελάκη.

Τα πεπραγμένα χρήσης του 2015, που παρουσιάστηκαν στον Ισολογισμό, και η απαλλαγή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης των μελών του Δ.Σ. και των ορκωτών λογιστών της Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.- Κ.Α.Μ – που ζητείται για πρώτη φορά – αποτελούν αδιάσειστα στοιχεία για την κακή διαχείριση από την νυν Δημοτική αρχή, τονίζει η κ. Αγγελάκη, για να συμπληρώσει: Ζημίες ύψους -601.558 ευρώ για το έτος 2015 και ταμειακό υπόλοιπο μόλις 49.834 ευρώ σε αντίθεση με το 2014 που η Επιχείρηση έκλεισε με κέρδη 58.376 ευρώ και ταμειακό υπόλοιπο 323.500 ευρώ.

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για ανύπαρκτη παραγωγή έργου, απλήρωτους εργαζόμενους και μεγάλες βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις, ύψους 462.000 ευρώ που αντιστοιχεί στο 41% του κύκλου εργασιών της Επιχείρησης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος