Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Κίσσαμο Χανίων – 37χρονη κατήγγειλε ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της

Σε ακόμα ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας κλήθηκαν να παρέμβουν οι αστυνομικοί στο Τμήμα Κισσάμου.

Πρόκειται για την συστηματική κακοποίηση μιας 37χρονης -μητέρας τριών ανήλικων παιδιών- από τον 46χρονο σύζυγό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, ο 46χρονος κακοποιούσε εδώ έξι χρόνια τη σύζυγό του, όντας υπό την επήρεια αλκοόλ.

Η εξαιρετικά ζοφερή οικογενειακή ατμόσφαιρα είχε επιπτώσεις και στα τρία ανήλικα παιδιά, που άρχισαν να αντιμετωπίζουν μαθησιακά προβλήματα.

Η 37χρονη, απευθύνθηκε μάλιστα στις αρμόδιες δομές, προκειμένου να δεχθεί τόσο η ίδια όσο και τα παιδιά της, ψυχολογική υποστήριξη.

Τελικά, η αποστολή μιας ανώνυμης επιστολής που έδινε τη σοβαρότητα και την έκταση του προβλήματος, με αποδέκτη το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου, στάθηκε η αιτία να επιχειρηθεί να αναστραφεί αυτή η επικίνδυνη για τη γυναίκα μα και για τα παιδιά της κατάσταση.

Οι αστυνομικοί επικοινώνησαν την 37χρονη, η οποία δεν ωστόσο δεν ήθελε να καταγγέλλει τον σύζυγό της, ελπίζοντας πως θα άλλαζε συμπεριφορά.

Η σταγόνα ωστόσο που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν το πρωί της Κυριακής 13 Μαρτίου, όταν δηλαδή ο 46χρονος επέστρεψε σπίτι του μεθυσμένος, με αποτέλεσμα να υπάρξει ακόμα μια έκρηξη βίας.

Το πρωί της Δευτέρας η 37χρονη πήγε στο Α.Τ. Κισσάμου και κατάγγειλε το περιστατικό, με αποτέλεσμα την σύλληψη του συζύγου της με την διαδικασία του αυτοφώρου και να οδηγηθεί στην Δικαιοσύνη.

Ο ίδιος φαίνεται ότι παραδέχθηκε το πρόβλημα της εξάρτησης από το αλκοόλ που οδηγεί τον ίδιο σε βίαια ξεσπάσματα. Τελικά αποφασίστηκε να ακολουθήσει θεραπεία σε κέντρο αποτοξίνωσης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος