Παράδοση εξοπλισμού στο Διαπολιτισμικό Σχολείο Χανίων από τον N. Καλογερή

Εξοπλισμό για την εύρυθμη λειτουργία του 16ου Ολοήμερου Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου Χανίων παρέδωσε σήμερα, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Νίκος Καλογερής, στη Διευθύντρια της σχολικής μονάδας κα Ειρήνη Τσικαλάκη, παρουσία της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων κας Πόπης Ψαρουδάκη και της Προϊσταμένης του Τμήματος Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κας Μαρίας Γιαννουσοπούλου.
Ο εξοπλισμός που παραδόθηκε αποτελείται από 3 προτζέκτορες, οι οποίοι θα διευκολύνουν το διδακτικό έργο που επιτελείται στις σημερινές δύσκολες υγειονομικές συνθήκες στο ιδιαίτερο αυτό σχολείο, στο οποίο από το 1996, ως διαπολιτισμικό, αξιοποιείται η πολιτισμική ετερότητα και αναπτύσσονται οι διαπολιτισμικές δεξιότητες ώστε να επιτευχθεί η μελλοντική αρμονική συνύπαρξη των μαθητών του στην πολύπολιτισμική κοινωνία μας.

Ο κ. Καλογερής διαβεβαίωσε τη Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων και τη Διευθύντρια του 16 ου Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου ότι θα στηρίζει την εκπαιδευτική κοινότητα στο έργο της, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων και των αρμοδιοτήτων του.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος