Προβολή της Κρήτης στην Πολωνική και τη Δανέζικη τουριστική αγορά

Ενθουσιασμένοι επέστρεψαν στην Πολωνία μετά από πενθήμερο ταξίδι εξοικείωσης στην Κρήτη το πενταμελές συνεργείο κινηματογράφησης και οι δυο δημοφιλείς παρουσιαστές που επισκέφθηκαν το νησί μας για γυρίσματα ταξιδιωτικής τηλεοπτικής εκπομπής.
Η εκπομπή θα προβληθεί το χειμώνα στο τηλεοπτικό κανάλι TV WP, εταιρεία του ομίλου Wirtualna Polska Holding, και στη συνέχεια στο διαδικτυακό του οικοσύστημα. Στον εν λόγω όμιλο ανήκει και η μεγαλύτερη πολωνική διαδικτυακή ταξιδιωτική πλατφόρμα Wakacje.pl.

Η Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης σε συνεργασία με το Γραφείο ΕΟΤ Πολωνίας και την ταξιδιωτική πλατφόρμα Wakacje.pl σχεδίασε και υλοποίησε το εν λόγω ταξίδι, όπου προβλήθηκαν οι φυσικές ομορφιές της Κρήτης, ο πολιτισμός, η γαστρονομία, οι τουριστικές υποδομές και οι ποικίλες δραστηριότητες που μπορούν να απολαύσουν οι επισκέπτες του νησιού.

Η επταμελής αποστολή εντυπωσιάστηκε από τις ομορφιές της Κρήτης αλλά κυρίως από τη ζεστασιά των Κρητικών και την απαράμιλλη αυθεντική τους φιλοξενία. Επίσης το μήνα Σεπτέμβριο η Περιφέρεια Κρήτης παρείχε διευκολύνσεις στην απεσταλμένη της μεγαλύτερης δανέζικης εφημερίδας POLITKEN, η οποία επισκέφθηκε και τις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες της Κρήτης στη διάρκεια της πολυήμερης διαμονής της προκειμένου να επικαιροποιήσει τον δημοφιλή ταξιδιωτικό οδηγό «Turen gar til Kreta».

Ο πολυσέλιδος οδηγός θα κυκλοφορήσει το 2023 σε έντυπη και σε ηλεκτρονική μορφή και αναμένεται μαζί με τις παράλληλες προωθητικές ενέργειες να προσεγγίσει παραπάνω από ένα εκατομμύριο Δανούς.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος