Σήμερα η πολύκροτη δίκη για το θάνατο του Κ. Κατσούλη

Σήμερα εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση της δολοφονίας του φιλάθλου του Εθνικού Πειραιώς, Κώστα Κατσούλη. Να υπενθυμίσουμε ότι κανείς από τους κατηγορούμενους που καταδικάστηκαν σε πρώτο βαθμό για την επίμαχη υπόθεση δε βρίσκεται στη φυλακή, καθώς όλοι τους έχουν αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους.

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου θα καθίσουν σήμερα συνολικά τέσσερις άνδρες: Πρόκειται για έναν 36χρονο, που έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε κάθειρξη 16 ετών, έναν 30χρονο, στον οποίο είχε επιβληθεί κάθειρξη 13 ετών, αλλά κι έναν 28χρονο.

Ο τελευταίος είναι κατηγορούμενος παρά το ότι είχε αθωωθεί σε πρώτο βαθμό από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου, καθώς, μετά τη δίκη, η Εισαγγελία Εφετών Ανατολικής Κρήτης είχε ασκήσει έφεση κατά της απαλλακτικής για τον 28χρονο πρωτόδικης απόφασης.

Εξάλλου, στο εδώλιο του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου θα καθίσει κι ένας 38χρονος, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 4 ετών για επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος άλλου φιλάθλου του Εθνικού, αλλά και για συμπλοκή.

Ο αείμνηστος Κώστας Κατσούλης άφησε την τελευταία του πνοή στις 29 Σεπτεμβρίου του 2014, έπειτα από άνιση «μάχη» που έδωσε για δύο εβδομάδες σε νοσοκομείο των Αθηνών.

Ο αδικοχαμένος φίλαθλος του Εθνικού Πειραιώς είχε δεχθεί την θανάσιμη στη διάρκεια επεισοδίων που είχαν σημειωθεί στη Νέα Αλικαρνασσό, σε παιχνίδι ανάμεσα στην ομάδα του και τον Ηρόδοτο, στις 15 Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος