Στο Δήμαρχο τα προβλήματα των καταστηματαρχών της Παλιάς Πόλης Χανίων

Το ζήτημα της στάθμευσης στην πόλη, η ανάγκη περιφρούρησης του δακτυλίου της Παλιάς Πόλης από τροχοφόρα οχήματα, η ανάγκη φωτισμού σε διάφορα σημεία της περιοχής, απασχόλησαν την σημερινή συνάντηση του Δημάρχου Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη με τον Σύλλογο καταστηματαρχών της Παλιάς Πόλης.
Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Χανίων τόνισε πως «Έχει πολλή μεγάλη σημασία ότι υπάρχει μια επικοινωνία των θεμάτων και των αιτημάτων που θέτουν οι επιχειρηματίες καθώς και το ότι απαντάμε σταδιακά στα αιτήματα και λύνουμε τα ζητήματα τα οποία θέτουν. Τέτοιο παράδειγμα αποτελεί το ζήτημα της καθαριότητας όπου έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο και έχει αναβαθμίσει σημαντικά την εικόνα και την λειτουργία της περιοχής του λιμανιού».

Αναφορικά με το ζήτημα της στάθμευσης στην περιοχή, ο Δήμαρχος Χανίων τόνισε την σημασία της πρόσφατης αγοράς του ακινήτου της ΑΒΕΑ, ως του μοναδικού προσφερόμενου χώρου που θα δώσει μια απάντηση στο πρόβλημα της στάθμευσης στην ευρύτερη περιοχή.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα με ευχές για την νέα χρονιά και την συνέχεια της αγαστής συνεργασίας του Δήμου Χανίων με τον Σύλλογο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος