Στον υφυπουργό Υποδομών η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων

Συνάντηση εργασίας με τον Υφυπουργό Υποδομών παρουσία του Νίκου Καλογερή, είχε η Βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη.

Στον υφυπουργό Υποδομών η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων

Στη συνάντηση τέθηκαν ζητήματα, που αφορούν τα έργα υποδομών του νομού Χανίων, όπως ο νέος ΒΟΑΚ αλλά και η παράκαμψη της Κισάμου.

Αναλυτικά η βουλευτής σε ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα αναφέρει:

Χθες είχαμε συνάντηση εργασίας με τον υφυπουργό υποδομών Γιώργο Καραγιάννη, με την παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκου Καλογερή και υπηρεσιακών παραγόντων, για τα μεγάλα θέματα υποδομών της Π.Ε. Χανίων.
Συζητήσαμε για τη χάραξη του νέου ΒΟΑΚ δυτικά των Χανίων έως την Κίσσαμο και το νέο δρόμο σύνδεσης του ΒΟΑΚ με το Αεροδρόμιο Χανίων, όπου διαπιστώσαμε τη σημαντική πρόοδο των μελετών αυτών των έργων.
Έθεσα το ζήτημα της παράκαμψης Κισσάμου, ως έργο ύψιστης σημασίας, το οποίο πρέπει να υλοποιηθεί ταυτόχρονα με το νέο ΒΟΑΚ, διαφορετικά οι επιπτώσεις στην κυκλοφορία της πόλης της Κισσάμου θα είναι μεγάλες και δυσεπίλυτες. Ο υφυπουργός υποδομών δεσμεύτηκε να εξετάσει το θέμα και να απαντήσει σύντομα.

Επίσης μας ενημέρωσε ότι αναμένεται η έγκριση από τη διυπουργική επιτροπή ΣΔΙΤ του έργου του Φράγματος Ταυρωνίτη και συνοδών έργων με προϋπολογισμό 365 εκατ. ευρώ.
Επιπλέον ενημερωθήκαμε ότι άνοιξαν οι προσφορές του διαγωνισμού για το έργο οδικής ασφάλειας Γεωργιούπολη – Πετρές, και προχωρούν και οι αποκαταστάσεις του ΒΟΑΚ.
Τέλος, για την κατασκευή της νέας γέφυρας Κερίτη, μετά τις τελευταίες εγκρίσεις ξεκινάει η διαδικασία ανάθεσης με προϋπολογισμό 7,5 εκατ. ευρώ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος