Δήμος Φλώρινας: Ενημέρωση από την Πολιτική Προστασία για τα χωράφια-οικόπεδα

Σε καλή κατάσταση μέσω τακτικών ετήσιων ενεργειών τους πρέπει να διατηρούν τα ιδιόκτητα οικόπεδα/χωράφια/τεμάχια γης οι ιδιοκτήτες, σύμφωνα με ενημέρωση του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Φλώρινας.

Η εφαρμοσμένη διαδικασία προσωπικών ειδοποιήσεων έχει πρωτίστως “παιδευτικό χαρακτήρα” και οφείλουν πλέον να γνωρίζουν τις υποχρεώσεις τους ως ιδιοκτήτες. Ο Δήμος Φλώρινας δε θα προβεί σε εκ νέου ειδοποίησή τους.

Μετά τα σχετικά δελτία Τύπου που έχουν εκδοθεί κατά τον μήνα Μάιο του έτους 2021, θα εκτελούνται αυτεπάγγελτοι καθαρισμοί -χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση- και θα επιβάλλονται τόσο οι δαπάνες καθαρισμού των οικοπέδων όσο και τα διοικητικά πρόστιμα στους ιδιοκτήτες. “Ο Δήμος Φλώρινας ζητά τη συνεργασία σας για διατήρηση ενός ικανοποιητικού επιπέδου καθαριότητας της δημοτικής περιοχής και του περιβάλλοντος γενικότερα. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας.
Πληροφορίες/διευκρινήσεις παρέχονται από το τμήμα Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Φλώρινας (τηλ. 2385044917) τις εργάσιμες ώρες και ημέρες”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος