Φλώρινα: 13ο Μίνι Τουρνουά Ακαδημιών ποδοσφαίρου

Το 13ο Μίνι Τουρνουά Ακαδημιών διοργάνωσε ο ΠΑΣ Φλώρινας στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο, με τη συμμετοχή παιδιών από τις ακαδημίες του, του Μελιτέα Μελίτης και του Μέγα Αλέξανδρου Αετού, μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα απουσίας από τα γήπεδα λόγω της πανδημίας.

Όπως δήλωσε ο υπεύθυνος των ακαδημιών και προπονητής του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ, Νίκος Βασιλείου, «μετά από μια δύσκολη χρονιά με πολλά προβλήματα λόγω της Covid-19 δόθηκε η δυνατότητα στα παιδιά να ξεδώσουν και να εκφράσουν ποδοσφαιρικά τις προσπάθειές τους στο γήπεδο πέρα από το τετριμμένο των προπονήσεων», ενώ ευχήθηκε σε όλους καλό καλοκαίρι, ανανεώνοντας το ραντεβού, καλώς εχόντων των πραγμάτων, για το 14ο Τουρνουά τον ερχόμενο Μάιο.

Φλώρινα: 13ο Μίνι Τουρνουά Ακαδημιών ποδοσφαίρουΤα αναμνηστικά κύπελλα απένειμε στους συμμετέχοντες ο πρόεδρος του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ, Αθανάσιος Γκουτζίνας, ευχόμενος στα παιδιά καλή σταδιοδρομία και καλές επιδόσεις.

Ο ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ ευχαριστεί θερμά τους προπονητές και τους αθλητές του Μελιτέα Μελίτης και του Μέγα Αλέξανδρου Αετού, για την ανταπόκριση στο κάλεσμα και τη συμμετοχή τους στον τουρνουά, καθώς και τον Δήμο Φλώρινας για τη συμβολή του στην πραγματοποίηση της διοργάνωσης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος