Φλώρινα: Ερώτηση Π.Περκα για παράταση προκαταρτικών εξετάσεων για τις Σχολές Ένοπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας

Ερώτηση για την παράταση των προκαταρτικών εξετάσεων (ΠΚΕ) για τις σχολές των Ένοπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας στους μαθητές/τριες της ΠΕ Φλώρινας, κατέθεσε η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας Πέτη Πέρκα.

Η κ. Πέρκα τονίζει ότι το γεγονός του σεισμού και η διαρκής έντονη μετασεισμική δραστηριότητα, που έχει οδηγήσει στην κήρυξη της ΠΕ Φλώρινας ως περιοχή έκτακτης ανάγκης, αλλά και οι ακραίες καιρικές συνθήκες με διαρκείς χιονοπτώσεις που επικρατούν στην περιοχή, δεν επέτρεψαν την φυσιολογική ροή του διδακτικού έργου και την προετοιμασία των υποψηφίων εισακτέων στις σχολές των Ενόπλεων Δυνάμεων, αφού αδυνατούν να προπονηθούν στα χιονοσκεπασμένα στάδια της περιοχής.

Η Υπουργός παιδείας ερωτάται εάν θα δοθεί κατ’ εξαίρεση παράταση των προκαταρτικών εξετάσεων των υποψηφίων για τις σχολές Στρατιωτικές, Αστυνομίας, Πυροσβεστικού και Λιμενικού Σώματος στους μαθητές/τριες της ΠΕ Φλώρινας και ποια ειδική μέριμνα θα λάβετε για τους μαθητές/τριες της Φλώρινας που αδυνατούν να προπονηθούν στις αντίξοες συνθήκες που προκαλεί η παρατεταμένη χιονόπτωση, το δριμύ ψύχος και οι έκτακτες συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος