Φλώρινα: Σεμινάριο χρήσης αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή από τον Ε.Ε.Σ.

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Βασικής Υποστήριξης Ζωής και χρήσης Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή, διάρκειας 5 ωρών, διοργανώνει το Περιφερειακό Τμήμα Φλώρινας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου από 14:30 έως 20:00, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Π.Ε. Φλώρινας.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο ή ενδιαφερόμενη, ανεξαρτήτως ειδικών προσόντων και παρέχει Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Πρώτων Βοηθειών τριετούς ισχύος.

Οι εκπαιδεύσεις θα διεξαχθούν υπό την αυστηρή τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων για την πρόληψη μετάδοσης της Covid19. Για τον λόγο αυτό ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι 10 άτομα, τα οποία θα επιλεγούν με κριτήριο τον χρόνο υποβολής της δήλωσης συμμετοχής τους.

Οι δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται στη φόρμα που βρίσκεται στη διεύθυνση shorturl.at/csG03, έως το Σάββατο 20 Νοεμβρίου. Οι 10 πρώτοι της χρονολογικής σειράς υποβολής θα ενημερωθούν τηλεφωνικά και ηλεκτρονικά για τη συμμετοχή τους.

Εάν οι δηλώσεις συμμετοχής ξεπεράσουν την αρχική δεκάδα, οι υπόλοιποι της χρονολογικής σειράς, θα ενημερωθούν κατά προτεραιότητα για τον επόμενο προγραμματισμό όμοιας εκπαίδευσης σε νέες ημερομηνίες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος