Γ. Αντωνιάδης: “Η κυβέρνηση απαντά με έργα στις αναξιόπιστες ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας”

Απάντηση στην ανακοίνωση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας σχετικά με τον ίδιο και την ΔΕΕΠ Φλώρινας έδωσε ο Βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης.
Όπως επισημαίνει στην ανακοίνωση του “ο ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα των αντιφάσεων και της αναξιοπιστίας για άλλη μια φορά ξαναχτύπησε με ένα κείμενο όπου έχει σαλαμοποιήσει τους πάντες και τα πάντα και καταφέρεται εναντίον των πάντων για τα πάντα. Προσπαθώντας να αποκωδικοποιήσει κάποιος τα λίγα ψήγματα αλήθειας που υπάρχουν μέσα σε αυτό το λαϊκίστικo κείμενο, ενημερώνω τους αγαπητούς συμπολίτες για τα εξής. Είναι γεγονός πως η παγκόσμια ενεργειακή κρίση έφερε υψηλές τιμές στα καύσιμα και κυρίως στο ηλεκτρικό ρεύμα. Παρά τα δισεκατομμύρια που ξοδεύει η κυβέρνηση για να ανακουφίσει τους πολίτες, οι τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος εξακολουθούν να είναι υψηλές. Ζητούμε την κατανόηση των συμπολιτών μας και τους διαβεβαιώνουμε ότι εντός Μαΐου το θέμα αυτό θα λυθεί σε ένα μεγάλο βαθμό είτε με αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Σύνοδος Κορυφής) είτε με αποφάσεις της Ελληνικής Κυβέρνησης. Επισημαίνουμε ότι το 90% από τα υπερκέρδη -όταν αυτά προσδιοριστούν- θα επιστραφούν στο λαό”.

Σημειώνει ακόμα “Ποιά απάντηση να δώσει κανείς στο μεγάλο όραμα του ΣΥΡΙΖΑ, τη σύνδεση με Πόγραδετς (Αλβανία) και με Μοναστήρι (FYROM), όπως και μέσω του Μεθοριακού Σταθμού στο Λαιμό Πρεσπών! Κρυφή αγάπη του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι επαφές με όλες τις χώρες του πρώην Ανατολικού Μπλοκ (Αλβανία, Σκόπια, Ρωσία κ.ά). Προφανώς, από εκεί περιμένουν τη ροή δισεκατομμυρίων για την επίλυση των προβλημάτων μας! Για τη μεν σύνδεση Φλώρινα – Πόγραδετς, προχωρά η προμελέτη και θα έχουμε νεότερα το προσεχές καλοκαίρι. Για το Μεθοριακό Σταθμό του Λαιμού έχουν εγκριθεί 700.000 ευρώ και εκπονούνται οι μελέτες έργων υποδομής ενώ για τη σιδηροδρομική σύνδεση με το Μοναστήρι, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν την ολοκλήρωσή της και το γνωρίζετε καλά”.

Μεταξύ άλλων αναφέρει ακόμα “Μάταια ψάχνετε συνεχώς καινούριες κρίσεις, μήπως μέσα από τον ασύστολο λαϊκισμό σας και την παραπληροφόρηση καταφέρετε να αποπροσανατολίσετε τους Έλληνες πολίτες. Εσείς υποτιμάτε τους Έλληνες πολίτες και τους συμπεριφέρεστε ως «ιθαγενείς» με όλα τα ανυπόστατα που τους «σερβίρετε». Για το λαό δεν υπάρχουν διλήμματα. Ανάμεσα στο λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ και στη σοβαρότητα και τη σταθερότητα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, η επιλογή είναι αυτονόητη”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος