Κρυσταλλοπηγή: Συνελήφθησαν πέντε αλλοδαποί με 70 κιλά κάνναβης

Πέντε αλλοδαποί συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης  σε ορεινή περιοχή της Φλώρινας, για εισαγωγή μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών στη χώρα μας. Κατασχέθηκαν 68 κιλά και 370 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, και 2 κιλά και 365 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, οι οποίο μετά από αξιοποίηση στοιχείων εντόπισαν σε ορεινή περιοχή της Φλώρινας πέντε σάκους που περιείχαν ναρκωτικές ουσίες, επιμελώς κρυμμένους ανάμεσα σε θάμνους.

Οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν οι πέντε αλλοδαποί, να προσεγγίζουν και να παραλαμβάνουν τους σάκους με τις ναρκωτικές ουσίες. Οι αστυνομικοί επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν έλεγχο στους αλλοδαπούς, αλλά εκείνοι εκμεταλλευόμενοι το δύσβατο της περιοχής προσπάθησαν να διαφύγουν, όμως κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και διαπίστωσαν ότι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα πεζή μεταφέροντας τις ναρκωτικές ουσίες. Σε βάρος των τριών από τους πέντε, εκκρεμούσε το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα μας, καθώς και στο έδαφος Σέγκεν.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος