Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας: Τρία ασημένια και δύο χάλκινα στο ΟΑΚΑ

Με τρία ασημένια και δύο χάλκινα μετάλλια, επέστρεψε ο Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας από τους Τελικούς των Ομαδικών Αγωνισμάτων Ξίφους Μονομαχίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων, που διεξήχθη 28 με 30 Μαΐου στο ΟΑΚΑ.

Η ομάδα των Αγοριών με τους Άγγελο Ρασπόπτση, Αχιλλέα Μαυρομάτη, Στυλιανό Κάτσινο και Άγγελο Αιβαλιώτη κατέκτησε την 2η θέση και το Ασημένιο Μετάλλιο και τα Κορίτσια, Αφροδίτη Ταρενίδου, Κωνσταντίνα Καράντζα, Φωτεινή Μπίνα και Ραφαέλα Ελευθεράκη, κατέκτησαν επίσης την 2η θέση και το Ασημένιο Μετάλλιο. Επιπλέον, πέντε ξιφομάχοι του ΟΞΙΦ κατέκτησαν το προνόμιο για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ.

Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας: Τρία ασημένια και δύο χάλκινα στο ΟΑΚΑ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Ιωάννης Κιοσές, συνεχάρη τους αθλητές:  «Εκφράζουμε στους αθλητές, τις αθλήτριες και τους συντελεστές του Ο.ΞΙ.Φ. τα θερμά μας συγχαρητήρια, για τις διακρίσεις μου σημείωσαν στα ατομικά και ομαδικά αγωνίσματα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ξιφασκίας Εφήβων – Νεανίδων και τους ευχαριστούμε για τα αισθήματα χαράς και υπερηφάνειας που μας προσέφεραν για πολλοστή φορά. Τα τμήματα υποδομών του Ο.ΞΙ.Φ. με την επίπονη και συστηματική δουλειά, την προσήλωση στον στόχο, την αστείρευτη ενέργεια, το ομαδικό πνεύμα και το απροσπέλαστο ήθος, αποτελούν φωτεινό παράδειγμα και αναδεικνύουν το εύρος των δυνατοτήτων τους. Αναμφίβολα, οι επιτυχίες και η εξέλιξη των αγωνιστικών τους επιδόσεων, αποτελούν τεκμήριο επιβεβαίωσης ότι το μέλλον τους ανήκει».

Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας: Τρία ασημένια και δύο χάλκινα στο ΟΑΚΑ

Ο Δήμαρχος Φλώρινα; Βασίλης Γιαννάκης, αναφέρει στο μήνυμά του: “Ως Δήμαρχος Φλώρινας οφείλω να συγχαρώ ολόθερμα τις αθλήτριες Αφροδίτη Ταρενίδου, Κωνσταντίνα Καράντζα, Φωτεινή Μπίνα και Ραφαέλα Ελευθεράκη και τους αθλητές Άγγελο Ρασπόπτση, Αχιλλέα Μαυρομάτη, Στυλιανό Κάτσινο και Άγγελο Αιβαλιώτη για τις σημαντικές διακρίσεις τους και την κατάκτηση των μεταλλίων. Οφείλω να συγχαρώ επίσης και όλους τους υπόλοιπους αθλητές και αθλήτριες του ΟΞΙΦ για τη συμμετοχή και την προσπάθεια τους, ανεξαρτήτως θέσης που κατέλαβαν, καθώς και το προπονητικό team και τη διοίκηση του συλλόγου για τη σωστή καθοδήγηση και στήριξη”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος