Πώς θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα τα σχολεία στις Π.Ε. Φλώρινας και Καστοριάς

Διαφορετικές αποφάσεις έχουν λάβει οι Δήμαρχοι σε κάθε περιοχή, για τον τρόπο λειτουργίας των σχολικών μονάδων τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022, εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν. Σε Φλώρινα και Αμύνταιο κάποιες σχολικές μονάδες θα παραμείνουν κλειστές, λόγω εργασιών που είναι σε εξέλιξη για την αποκατάσταση ζημιών από το σεισμό της 9ης Ιανουαρίου.

Στον Δήμο Φλώρινας τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους μία ώρα αργότερα, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν, ενώ κλειστά θα παραμείνουν όλη την εβδομάδα το 6ο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας και το Γυμνάσιο Παπαγιάννη, καθώς δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν από τον σεισμό. Οι παιδικοί σταθμοί και το σύνολο των ΚΔΑΠ του Δήμου Φλώρινας θα λειτουργήσουν κανονικά.

Στον Δήμο Αμυνταίου τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους μία ώρα αργότερα. Κλειστά θα παραμείνουν το Δημοτικό Σχολείο Σκλήθρου και το Νηπιαγωγείο Σκλήθρου, καθώς δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν από τον σεισμό.
Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Στον Δήμο Πρεσπών τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Πρεσπών θα ξεκινήσουν μια ώρα αργότερα, ενώ ο παιδικός σταθμός θα λειτουργήσει κανονικά.

Στον Δήμο Καστοριάς τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους  στις 09:15 π.μ. Οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί, όπως και το ΚΔΑΠ του Δήμου Καστοριάς θα λειτουργήσουν κανονικά.

Στον Δήμο Νεστορίου οι σχολικές μονάδες  θα ξεκινήσουν την λειτουργία τους μία ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 9.15 π.μ.

Στον Δήμο Άργους Ορεστικού κανονικά θα λειτουργήσουν όλες οι σχολικές μονάδες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος