Σε μητροπολιτικό πάρκο πρασίνου και αναψυχής μετατρέπεται η πάνω μπουάτ στην Φλώρινα

Σε χώρο πρασίνου και αναψυχής θα μετατραπεί ο χώρος της πάνω μπουάτ στην Φλώρινα μετά την δωρεάν παραχώρηση του κτιρίου στον Δήμο Φλώρινας.

Πρόκειται για ακίνητο συνολικού εμβαδού 38.148 τ.μ., στην περιοχή του Γεωργικού Σταθμού (πάνω Μπουάτ), το οποίο παραχωρείται με σκοπό τη δημιουργία Μητροπολιτικού Πάρκου Πρασίνου και Αναψυχής.

Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης “η εξέλιξη αυτή είναι σημαντική, καθώς δίνει τη δυνατότητα να ζωντανέψει και πάλι ένας χώρος πρασίνου και αναψυχής, που αποτελούσε σημείο αναφοράς για όλους τους Φλωρινιώτες επί δεκαετίες και φυσικά θα συμβάλει στην αναβάθμιση της περιοχής της άνω πόλης.

Σε μητροπολιτικό πάρκο πρασίνου και αναψυχής μετατρέπεται η πάνω μπουάτ στην ΦλώριναΗ συγκεκριμένη παραχώρηση έρχεται σε συνέχεια της παραχώρησης στον Δήμο Φλώρινας των δύο οικοπέδων, στα οποία έχει ανεγερθεί το κτίριο του Κολυμβητηρίου, για να καταδείξει τόσο τη στενή και συνεχή συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με τα αρμόδια Υπουργεία, όσο και τη διάθεση της για διεκδίκηση και επίλυση χρόνιων και βασικών προβλημάτων και παραλείψεων”.
Σε μητροπολιτικό πάρκο πρασίνου και αναψυχής μετατρέπεται η πάνω μπουάτ στην Φλώρινα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος